Sóc Jo,

Vaig néixer a Vic, sóc d’origen pagès, i després de finalitzar els meus estudis secundaris a “Quintanes”, vàrem enfocar la nostra explotació cap a la cunicultura. Tot i les dificultats encara continuem endavant.

A partir dels anys 90, vaig fer les mevesprimeres passes en el món del vídeo i la fotografia.

Entre el 1993-2001, vaig començar a treballar com a ajudant del fotògraf Pere Pujol de Torelló i també de la productora de video Byte Imatge.

El 2004-05 vaig col·laborar amb la televisió comarcal TVO (actual “CCTV”) i el setmanari “La Marxa” (actual “Més La Marxa”) on vaig adquirir experiència com a FreeLand.

La meva inquietud i afició per la imatge m’ha fet aprendre de l’experiència analògica, i m’ha fet descobrir la fotografia Digital i les seves aplicacions. Per això en els últims anys he anat ampliant la meva especialització per tal de poder atendre millor les noves oportunitats que es donen enl’entorn digital.

Des de maquetar àlbums digitals, realitzar pàgines web personals, crear DVD’s interactius i fer tallers de fotografia, vídeo i noves tecnologies.

A finals del 2005 vaig començar la comercialització i lloguer de pantalles i projectors.

A principis del 2006 vaig conectar-me a la xarxa lliure Guifi.net i des de llavors col·laboro a ampliar-la i millorar-la. Gràcies a Guifi.net vaig tenir accés a la xarxa molt abans que amb les empreses especialitzades.

El juliol del 2006, juntament amb la meva dona,vàrem decidir posar el nostre grà de sorra per tal d’aturar el canvi climàtic, amb la instal·lació d’un seguidor solar fotovoltaic d’una potència de 5 Kw/h.

Que a dia 31-09-2010 ha generat un estalvi de 19,315 Tones de CO2 en emisions a l’atmosfera i una producció d’energia elèctrica de 32.780 Kw.


I això es tot fins ara, ja sabeu alguna cosa més de mi,

ara només espero poder-vos conèixer!


Agraïments,

A en Jordi Jurada i la Montse Masó per la creativitat i voluntat.
A Foto Color Pujol, especialment a en Pere, els seus consells i gran experiència.
A en Pere Pujol el seu temps, l’amistat i l’experiència en fotografia que m’ha fet creixer com a persona i professional.
A Byte Imatge el suport, la paciència i el “bon rollo”.
A TVO i La Marxa per l’experiència i l’oportunitat.
A Guifi.net per la cobertura de banda ampla inalambrica.
I especialment a la meva dona Lourdes pels consells i l’empenta que em dona dia a dia. 

A tots aquests i molts més, moltes gràcies per fer-me com sóc, Salut!!

 

©www.mesimatgedigital.cat jordivila@mesimatgedigital.cat
Jordi Vila Tuneu Tel. 696 436 000